Retete preparate din carne de vita, porcine si ovine - Preparate traditionale din porc - 1282. Salam de casa

RETETE

RETETE PREPARATE DIN CARNE DE VITA, PORCINE SI OVINE

 
 

Retete preparate din carne de vita, porcine si ovine

Daca sunteti interesati de cat mai multe cunostinte in arta culinara si doriti sa experimentati cat mai multe retete, va oferim solutia potrivita prin publicarea pe acest site a o serie larga de retete de preparate din carne de vita, ovine si porc.
 

Retete Preparate traditionale din porc / Retete Salam de casa

1282. Salam de casa


2 kg carne de porc, 500-700 g carne de vita, 60 g sare, 10-20 g piper pisat, 5 g ienibahar pisat, 1 capatana de usturoi, mate de vita netede
Carnea de porc se taie in cubulete de 30-40 g fiecare, se freaca bine cu sare amestecata cu silitra (socotind la 1 kg de carne 20 g sare si 1 g silitra). Se amesteca bine compozitia de sare cu silitra pana se va sara fiecare bucatica de carne, dupa care se asaza intr-un vas ingust, indesandu-se bine carnea ca sa nu ramana goluri de aer, se acopera ermetic si se lasa 3 zile la o temperatura de 8-10 C. Intre timp, se prepara, carnea de vita de la gat in proportie de 250-300 g la fiecare kilogram de carne de porc. Carnea de vita se curata bine de tendoane, pielite si grasime si se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa; la fiecare kilogram de carne de vita tocata se adauga 20-25 g sare, 5 g piper pisat si o lingura de zeama de usturoi pisat.
Dupa ce tocatura a fost bine framantata, se adauga carnea de porc preparata asa cum s-a aratat mai inainte. Se amesteca totul din nou, astfel ca fiecare bucatica de carne de porc sa fie acoperita cu tocatura de vita, apoi cu compozitia respectiva se umplu matele de vita. Umplerea se face indesat, astfel ca sa nu ramana nici un spatiu gol. Eventualele goluri se vor intepa cu acul pentru a scoate aerul din ele.
Salamurile se umplu la aceeasi lungime, se leaga bine la capete sau si la mijloc, se sterg si se lasa agatate pentru zvantat 1 zi, dupa care se pun pentru 3-4 zile la afumat.
Dupa afumare, intr-un vas adanc se pregateste apa fiarta, in care se introduc salamurile si se tin la foc mic, timp de 1 ora, la temperatura de 75-80 C, asezate in pozitie verticala. Dupa aceea se scot din apa, se sterg bine, se zvanta si se pun din nou la afumat timp de 1-2 zile. Se pastreaza agatate intr-o incapere uscata si racoroasa. Din timp in timp salamurile se pot sterge cu vata inmuiata in ulei de mustar iute, care le fereste de mucegaiuri si microbi.






Trimite pe mesenger - 1282. salam de casa
 
Voteaza 2.65/5 (101 voturi)

Adauga comentariu pentru 1282. salam de casa Comentariul tau         Poza printeaza 1282. salam de casa Printeaza reteta         Favorite - 1282. salam de casa Adauga la favorite



Alte retete din categoria - Retete Preparate traditionale din porc

1233. Taierea porcului


Este avantajoasa indeosebi in cazul familiilor numeroase, intrucat cu aceasta ocazie, in afara de carnea proaspata, in conditiile de acasa pot fi obtinute diferite feluri de preparate care pot fi pastrate timp indelungat. In privinta taierii porcului acasa trebuie respectate urmatoarele indicatii:1)...
(citeste toata reteta)



1234. Topirea slaninii


Slanina mai groasa si mai aspectoasa se pune la sarat sau la afumat, iar de pe restul de slanina se indeparteaza soriciul si resturile de carne care uneori raman pe ea. Aceasta slanina se taie in cubulete de aceeasi marime pentru ca sa se prajeasca uniform, apoi se pune la topit intr-un vas emailat ...
(citeste toata reteta)



1235. Topirea grasimii de pe mate


Grasimea provenita de pe mate trebuie tinuta in prealabil cateva ore in apa rece, care va fi schimbata de cateva ori. Dupa aceea se indeparteaza apa din grasime, iar aceasta se pune la topit intr-un vas emailat pe un foc lent, amestecandu-se din timp in timp. Se adauga 1-2 cepe tocate, pentru ca unt...
(citeste toata reteta)



1236. Marinarea carnii


Marinata se prepara intr-o cantitate care sa fie suficienta pentru turnarea ei peste carnea pe care dorim sa o marinam. Aceasta se face in felul urmator:1) In primul rand se pregateste carnea, separandu-se de oase, unele oase fiind lasate insa in carne (cazul suncii).2) Cand o parte din carne este d...
(citeste toata reteta)



1237. Afumatorie


Problema afumatoriei pentru gospodine, mai cu seama in oras, este destul de dificila (da multa bataie de cap). De aceea carnea, suca, carnatii se vor afuma acolo unde aceasta operatie este posibila. La tara, afumarea se face in podul casei, in cosuri, sau se sapa in curte o groapa adanca de 30-40 cm...
(citeste toata reteta)



1238. Sararea, saramurarea si afumarea suncilor


Sunca propriu-zisa este pulpa unui picior din spate, caruia i se scoate osul principal si se taie piciorul de la incheietura in jos, iar spata este un picior din fata, caruia i se scot toate oasele impreuna cu lopatica. Din spata se prepara rulada de sunca.Sunca din pulpa se prepara cu soriciul pe e...
(citeste toata reteta)



1239. Sunca fiarta


Inainte de a fi pusa la fiert, sunca sau alta afumatura se pune pentru 2-3 ore in apa calduta pentru desarat, apoi se clateste si se pune la fiert in apa care trebuie sa treaca cu putin peste ea. Se adauga condimente, dupa gust: boabe de piper, frunze de dafin, ienibahar si otet (2-3 linguri de otet...
(citeste toata reteta)



1240. Sunca fiarta in vin


Se procedeaza ca in reteta precedenta, numai ca, dupa ce sunca s-a fiert pe jumatate in apa cu condimente, se mai adauga vin vechi si de buna calitate, continuandu-se fierberea pana ce este gata....
(citeste toata reteta)



1241. Sunca fiarta in zeama de varza


Sunca fiarta in zeama de varza este foarte gustoasa, numai daca avem zeama de varza buna, limpede si nu prea sarata; daca este prea sarata se adauga apa. Dupa ce a fost tinuta la desarare, sunca se pune la fiert in zeama de varza cu putine condimente: 1 ceapa, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper ...
(citeste toata reteta)



1242. Sunca coapta in aluat


Pentru aluat: 600 g faina, 2-3 oua, 100 g untura, ½ pachetel de praf de copt sau 50 g drojdie, apa cat cuprindeCantitatile pot fi reduse dupa marimea suncii sau se poate pregati numai o bucata din sunca. Sunca se pune la fiert la fel ca in reteta precedenta, dar se fierbe numai pe jumatate si...
(citeste toata reteta)



1243. Rulada de sunca


Rulada de sunca se prepara din porc tanar. Din spata din fata se indeparteaza slanina, se scot toate oasele, iar spata se despica in asa fel ca sa fie cat mai mult deschisa si se bate cu batatorul cat mai mult posibil, avand grija ca sa nu se rupa carnea. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se rul...
(citeste toata reteta)



1244. Caltabosi cu maruntaie


1,5 kg ficat, inima, plamani, splina, 1 kg de carne ramasa de la fasonare sau de la ceafa, 300 g ceapa, 100 g orez, mate groase, sare, piper pisatSe pun la fiert ficatul, inima, plamanii si splina, iar carnea se fierbe separat. Ceapa se taie marunt si se caleste in putina untura sau cu slanina proas...
(citeste toata reteta)



1245. Caltabosi cu orez si sange


Se prepara dupa reteta precedenta, cu deosebire ca la fiecare kilogram de carne se adauga 100 g sange si 100 g orez, in prealabil curatat, bine spalat si pus la fiert in aceeasi zeama in care s-a fiert carnea. Se fierbe la foc lent, timp de 10-15 minute, amestecand tot timpul ca sa nu se prinda orez...
(citeste toata reteta)



1246. Caltabosi calzi in zeama lor


1 kg carne de porc, 300 g ficat, 200 g orez, 100 g ceapa, 50 g bulion de rosii, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, sare, piper si mirodenii obisnuite, dupa gustCarnea si ficatul se trec prin masina de tocat, dupa care se adauga ceapa calita, orezul oparit, mirodeniile, sare si piper, dupa gus...
(citeste toata reteta)



1247. Caltabosi afumati


1,5 - 2 kg carne de la ceafa si de la gusa, 500 g ficat, 200-300 g ceapa, sare, piper pisat, ienibahar si cuisoare, toate dupa gustCarnea si ficatul se taie in bucati si se trec prin masina de tocat. Se adauga ceapa taiata marunt, calita in putina untura. Se amesteca bine, adaugandu-se sare si condi...
(citeste toata reteta)



1248. Caltabosi cu sorici si cu sange


500 g carne slaba de porc, 500 g carne grasa de la gat, inima, 300 g sorici, 300 g sange, 200 g ceapa, condimente (sare, piper pisat, ienibahar, usturoi pisat, maghiran si ghimbir), dupa gustSe pun la fiert carnea, inima si soriciul. Dupa fierbere se taie toate in cubulete mici, se adauga ceapa taia...
(citeste toata reteta)



1249. Sangerete


1 kg de slanina de pe burta, 500 g franzela veche de 2-3 zile, 0,500 - 1 kg sange, 300 g ceapa, 200 g untura, condimente dupa gustSe taie franzela in cubulete si se amesteca cu sangele. Se adauga slanina fiarta si taiata in cubulete mici, ceapa calita putin, sare, piper pisat, cimbru cernut, maghira...
(citeste toata reteta)



1250. Sangerete afumat


300 g carne slaba, 300 g slanina, 500 g sorici, 600-800 g sange, condimente (sare, piper pisat, chimen, cuisoare pisate), dupa gustCarnea si soriciul se pun la fiert cu putina sare. Cand carnea este fiarta, se scoate, iar soriciul se lasa sa mai fiarba pana se inmoaie, dupa care se scoate, se racest...
(citeste toata reteta)



1251. Sangerete cu carne superior


1 kg carne slaba de porc, 1 kg slanina, 1 kg sange, 200-300 g ceapa, 100 g untura, condimente, dupa gustCarnea si slanina se pun la fiert, slanina scotandu-se ceva mai devreme, fara sa fie fiarta complet. Carnea, dupa ce s-a fiert si racit, se trece prin masina de tocat prin sita cu ochiuri mari, ia...
(citeste toata reteta)



1252. Sangerete cu orez


500 g carne slaba de porc, 300-400 g sorici, 500 g slanina de la gat, 1 kg sange crud, 400 g orez, 300 g ceapa, 1 lingura de zahar, piper pisat, sare, cimbru si ienibahar, toate dupa gustCarnea, soriciul si slanina se pun la fiert in apa cu putina sare si,dupa ce s-au fiert toate, se scot din zeama....
(citeste toata reteta)



1253. Chisca (reteta bucovineana)


1 kg pasat marunt sau malai grisat, 500 g slanina, 300 g ceapa, sare si piper pisat dupa gustPasatul sau malaiul se opareste cu apa fiarta, intr-o cantitate egala cu de trei ori cantitatea lui. Slanina se taie in cubulete mici si se caleste putin, dupa care se scoate si se amesteca cu pasat oparit. ...
(citeste toata reteta)



1254. Lebarvurst I


1 kg ficat de porc, 500 g slanina proaspata, 300 g franzela (de 2-3 zile), 200 g ceapa, 4 oua, sare, piper pisat, nucsoara rasa, mate subtiriFicatul se curata de pielita, de vine si se taie in bucati, slanina la fel, iar ceapa se taie marunt si se caleste putin in untura sau cu o parte din slanina. ...
(citeste toata reteta)



1255. Lebarvurst II


1 kg de ficat, 1 kg de slanina proaspata, 50 g sare, 5 g piper, 2 g ienibahar, 1 g cuisoareCarnea si ficatul se taie in bucatele si se trec de 2-3 ori prin masina de tocat cu sina marunta. Tocatura se amesteca cu mirodenii, dupa gust, se framanta bine si cu ea se umplu mate netede. Acestea se pun la...
(citeste toata reteta)



1256. Toba (reteta de baza)


Produsele pentru pregatirea tobei se compun din partile porcului care sunt bogate in continut gelatinos si alte componente pentru gust. Partile gelatinoase sunt: soriciul, urechile, picioarele si carnea cu os de la capatana. Soriciul, picioarele si capatana se parlesc, se rad bine, se spala cu apa c...
(citeste toata reteta)



1257. Toba in invelis de sorici


Ca invelis pentru toba se poate folosi numai soriciul provenit de la porcul care a fost oparit. Soriciul de porc parlit nu este bun sa fie folosit ca invelis la toba.Bucata de sorici toba trebuie sa aiba 36 cm lungime din 32 cm latime. Aceasta se indoaie si se coase pe margine ca un saculet, lasandu...
(citeste toata reteta)



1258. Toba gelatinoasa (fara invelis)


1 kg carne de la capatana, 500 g carne slaba de porc, urechi, 1 picior de porc, 60 g gelatina, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, sareCarnea impreuna cu urechea si cu piciorul se pun la fiert intr-o cantitate de apa potrivita. Dupa ce a dat in fiert, se curata ...
(citeste toata reteta)



1259. Toba mozaicata


1 kg carne de porc, 1 kg slanina de pe burta, 500 g sorici, 500 g sange, 1 limba de porc, 300 g ficat, 1 ureche, 3-4 oua fierte tari, sare, piper pisat, ienibahar, toate dupa gustSlanina se fierbe pe jumatate, iar carnea, urechea, limba si ficatul se fierb putin mai mult. Imediat dupa ce s-a fiert, ...
(citeste toata reteta)



1260. Toba de capatana de porc cu sange


O jumatate de capatana de porc, 500-600 g sorici, 200 g ceapa, 100 g untura, 200 g orez, 0,600-1 kg sange, 5 g boia, piper pisat, ienibahar pisat, sareCapatana si soriciul, dupa ce au fost bine curatate de par, se pun la oparit pana se formeaza spuma (fara sa dea in clocot), dupa care se scurg si se...
(citeste toata reteta)



1261. Pastrama din carne de porc


1 kg carne macra (invascuta), 20-25 g sare, 3 g piper, 1 g silitra, 2 g zahar, 5 g boia de ardei, 3 g coriandru, 30 g usturoi, 1 fir cimbruCarnea se taie in bucati groase de 2-3 cm, late de 5-6 cm, si lungi asa cum ies din taietura, care se freaca cu o parte din amestecul de componente prevazute (sa...
(citeste toata reteta)



1262. Limba de porc sau de vaca afumata


Se pune limba intr-un vas cu apa infierbantata la 60 C in care se tine 2-3 min, dupa care se curata de pielite si de alte resturi din portiunea dinspre gat (radacina limbii). Se pune apoi intr-un vas cu apa rece, in care se tine 1-2 ore, dupa care se freaca cu un amestec constituit din 40-50 g sare ...
(citeste toata reteta)



1263. Oase afumate


Oasele ramasa de la transarea porcului, scoaterea suncilor si a muschilor (oasele de la sira spinarii, ciolanele, rasoalele) se pun in saramura care se pregateste astfel: la 1 l de apa fiarta se pun 150 g sare, 2 g silitra, 1 lingurita de zahar, 1 foaie de dafin si cateva boabe de piper. Dupa 4-5 zi...
(citeste toata reteta)



1264. Atricot sau muschiulet afumat


Se prepara in doua feluri: dupa reteta 1261 sau dupa reteta 1238 in acest caz avandu-se grija sa nu se tina la fum la fel cat se tin suncile. Orice atricot, daca este subtire ca si muschiuletul, se face mai repede decat sunca. Altfel, daca se tine mai mult, acesta pierde din calitate si se usuca. Se...
(citeste toata reteta)



1265. Slanina cruda sarata


Slanina cruda, proaspata si cat mai groasa, se taie in fasii inguste si lungi, se freaca bine cu sare alba si se pune intr-un vas in care se asaza in prealabil la fund sipci de lemn. Bucatile de slanina se asaza cat mai strans una peste alta, astfel ca intre ele, pe cat posibil, sa nu ramana spatii ...
(citeste toata reteta)



1266. Slanina afumata


Slanina, preparata la fel ca in reteta precedenta, se scoate din vas, dacare are multa sare prinsa de ea aceasta se indeparteaza, apoi se pune pentru 1 ora in apa rece. Fiecare bucata de slanina se strapunge la un capat, iar in gaura formata se introduce o sfoara curata cu care se leaga si se agata ...
(citeste toata reteta)



1267. Slanina cu aroma de usturoi


Inainte de sarare, dupa dorinta, slanina poate fi frecata cu usturoi sau, in timpul asezarii bucatilor de slanina sarata in vas, intre bucatile de slanina se pot pune catei de usturoi, taiati subtire, precum si foi de dafin. Se poate afuma 1-2 zile....
(citeste toata reteta)



1268. Slanina cu boia de ardei


Se alege slanina curata sau cu straturi de carne in ea (poate fi luata din partea de la burta, cu costite), se da prin boia de ardei, dupa ce in prealabil a fost supusa sararii dupa metoda aratata in reteta 1265. Se tine in sare cel mult 5-6 zile, in care timp, zilnic, bucatile de slanina se regrupe...
(citeste toata reteta)



1269. Slanina fiarta in mirodenii si data prin boia de ardei


O astfel de slanina se prepara pentru folosire imediata. Se sareaza slanina bine si se tine asa cateva ore inainte de a se fierbe. Se scutura apoi de sare si se pune la fiert cu apa fierbinte, la care se adauga: boabe de piper, o foaie de dafin, ienibahar, usturoi, otet, coriandru si se lasa sa fiar...
(citeste toata reteta)



1270. Piept de porc marinat si afumat (Kaiserfleisch)


2-3 kg piept, iar pentru marinata, la 2 l de apa se iau 300 g sare, 2-3 g silitra, 1 lingurita de zahar (v. si reteta 1236).Se scot oasele din piept, acesta se taie in fasii de 10-15 cm latime care se freaca cu sare apoi se pun la sarare la fel ca si slanina (v. reteta 1265). Peste 3-4 zile se scoat...
(citeste toata reteta)



1271. Solutie de marinata (bait)


Baitul (solutia de marinata) se prepara dupa anotimp: vara baitul se prepara ceva mai tare, iar toamna de tarie mijlocie fata de baitul care se prepara iarna, care este mai slab, dupa cum urmeaza: 1) baitul concentrat (pentru vara) se prepara punand, la 1 l de apa, 200 g sare, ½ lingurita sil...
(citeste toata reteta)



1272. Spata de porc afumata


Daca spata porcului are slanina subtire, aceasta nu se scoate ci se scot numai oasele, iar spata se pune pentru 5-6 zile in bait. Marinarea in bait se va face dupa reteta precedenta. Dupa ce se scoate din saramura, se spala si se pune pentru 1-2 ore in apa calduta si se desareaza. Dupa desarare se t...
(citeste toata reteta)



1273. Carnati proaspeti pentru prajit


1 kg carne de porc, 400 g carne de vita, 25 g sare, piper, usturoi, ½ pahar de apa caldutaCarnatii proaspeti pentru folosire imediata se prepara dupa cum urmeaza: carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o singura data. Pentru gust, la 1 kg de carne toca...
(citeste toata reteta)



1274. Carnati afumati si uscati


1 kg carne de porc, 1 kg carne de vita, 500 g slanina, 40 g sare, 2 g silitra, 2-3 g piper pisat, usturoi dupa gustCarnea de vita se curata de vine si de pielite, se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o singura data. Se adauga condimentele, se amesteca adaugandu-se cate pu...
(citeste toata reteta)



1275. Carnati oltenesti


Pentru acest fel de carnati se foloseste carnea de porc slaba, care se curata bine de tendoane si pielite, se taie cat mai marunt cu un cutit foarte ascutit, dupa care se toaca bine cu satarul. Dupa gust, se mai adauga sare si condimentele indicate in reteta anterioara. Se amesteca bine, in care tim...
(citeste toata reteta)



1276. Carnati macelaresti de Burdujeni


750 g carne de porc, 300 g carne de vita, 25 g sare, 2 g silitra, 1 g piper, 3 g boia de ardei, 2 g ienibahar, ½ capatana de usturoi. (Cantitatile pot fi marite).Aceasta reteta este cea mai potrivita pentru prepararea carnatilor, respectandu-se numai urmatoarele indicatii:1) La 750 g carne de...
(citeste toata reteta)



1277. Carnati taranesti


1 kg carne de porc, 300 g slanina, 25-30 g sare, 300 g cartofi, 3 g piper pisat, ardei iute, cimbru, mate subtiriCarnea de porc se trece prin masina de tocat, adaugandu-se la fiecare kilogram de carne 25 g sare, usturoi si piper dupa gust. Se amesteca bine si se lasa pentru 24 ore la temperatura de ...
(citeste toata reteta)



1278. Trandafiri moldovenesti


1 kg carne de porc macra, 250 g slanina frageda, ½ capatana de usturoi, coriandru, cimbru sau maghiran, sare, piper pisat, mate subtiriSe da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete foarte mici, se amesteca cu carnea tocata, adaugandu-se putina apa cu zeama de usturoi, sare si pi...
(citeste toata reteta)



1279. Carnati de Cluj


1 kg carne de porc macra fara tendoane, 200 g slanina, 3 catei de usturoi, 25 g sare, 25 g boia de ardei, coriandru, mateCarnea si slanina se dau de 2 ori prin masina de tocat, se amesteca bine cu toate condimentele si se umplu matele la fel ca in reteta precedenta....
(citeste toata reteta)



1280. Carnati haiducesti


1 kg carne de porc, 200 g slanina afumata, 25 g sare, piper, ardei iute, maghiran, coriandru, mate de oaieCarnea de porc se toaca bine cu satarul bine ascutit, dupa care se amesteca cu slanina afumata, tocata putin mai mare decat carnea, si cu condimentele. Se umplu mate de oaie cu compozitia respec...
(citeste toata reteta)



1281. Crenvursti de casa


500 g carne de vita tanara, 400 g carne de porc, 300 g slanina, 30 g sare, 1 lingura de boia de ardei dulce, 2 g piper, 1 nucsoara, 1 g chimen, mate de oaieAcesti carnati subtiri pot fi preparati in casa, daca avem mate de oaie subtiri. Carnea se curata bine de tendoane si de pielite, dupa care se t...
(citeste toata reteta)



1283. Purcel fript intreg


Pentru fript intreg este bun numai purcelul de lapte, care inca nu a inceput sa mananci. Imediat dupa ce a fost taiat, purcelul se opareste cu apa fiarta la care s-a adaugat a zecea parte apa rece. Se rade parul de pe el, iar dupa aceea se parleste, atata cat sa nu se innegreasca. Dupa parlire se sp...
(citeste toata reteta)



1284. Purcel umplut


Se pregateste purcelul la fel ca in reteta precedenta, iar umplutura se pregateste dupa cum urmeaza: se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei ficatul crud din purcel, ceapa calita, 100 g de franzela inmuiata bine in lapte, se da totul prin masina de tocat carne, se...
(citeste toata reteta)



1285. Rulada de purcel


Se pregateste purcelul ca in reteta 1283, cu deosebirea ca se taie capul si picioarele, dupa aceea se indeparteaza pielea in asa fel ca aceasta sa nu se rupa. Se poate lasa o parte de carne, scotandu-se numai oasele si unde este posibil carnea. Apoi se taie restul de carne ramasa pe oase, se adauga ...
(citeste toata reteta)



1286. Purcel fript in jumatati


Se pregateste purcelul dupa reteta 1283. Dupa ce a fost curatat se taie in doua jumatati (fara cap) si se sareaza numai pe dinauntru (sa nu se sareze soriciul, caci de la sare prinde crusta). Se indreapta jumatatile cu ajutorul unor betisoare introduse inauntru si se pune purcelul la fript intr-o ta...
(citeste toata reteta)



1287. Carne de purcel pentru diferite mancaruri


Din carnea de purcel se pot prepara diferite mancaruri, la fel ca din alta carne, cu deosebirea ca, fiind frageda, carnea de purcel se fierbe foarte repede, inaintea altor componente....
(citeste toata reteta)



Epilare definitiva

Cele mai bune preturi la epilare definitiva din Bucuresti, programari luni sambata la salon Noblezza in zona Dorobanti Floreasca.
www.epilare-definitiva.biz

» Curatenie

Firma de curatenie ofera cele mai bune servicii din domeniu, curatenie vile, curatenie apartamente, spatii comerciale, etc
www.curatenie.info.ro

Catering

Firma de catering ofera servicii complete pentru orice fel de eveniment.
www.firmecatering.com

Tractari auto

Firma specializata de tractari auto, oriunde in tara, costuri minime / km, sunati acum.
www.tractariauto.net

» Lustre

Colectia noua de lustre, lampe, veioze, toata gama de corpuri de iluminat, cel mai mare showroom.
www.corpurideiluminat.com

» Petreceri copii

Organizam petreceri copii pentru Bucuresti si imprejurimi: asiguram toate elementele necesare celei mai reusite petreceri pentru copii: locatii perfecte, catering, animatori, clowni, baloane, confeti, cadouri, etc
www.petrecericopii.org

Incalzire pardoseala

Vrei incalzire in pardoseala ? Mai ieftin, ecologic, rapid, comod.
www.heatplus.ro

Accesorii auto tuning

Click aici pentru a intra pe website-ul cu cea mai mare oferta de accesorii auto tuning din Romania. Numai produse originale, asiguram montaj la service.
www.accesoriiautotuning.ro

Mancare chinezeasca.

Acum poti comanda din meniul office de mancare chinezeasca si economisesti din plin.
www.prestogrill.ro

AER CONDITIONAT

Reduceri la peste 100 de modele de aer conditionat, Alege puterea 7000 BTU, 9000 BTU, etc
www.preturiaerconditionat.ro



Cel mai modern showroom de http://www.perdele.biz din Bucuresti, cu peste 1000 modele de perdele.

Solutii complete pentru amenajari interioaresi exterioare bai si bucatarii .

Sisteme profesionale de automatizari.